Демографічні зміни в області. Міграції населення. Етнонаціональні процеси - Надольська, Валентина Василівна (My University, 2001)
У розділах колективної монографії проаналізовано демографічні зміни у стріктурі населення, етнонаціонаьні та міграційні процеси, які були характерні для Волинської області у 1989-2000 рр.
Keywords: Волинська область; демографічні зміни; етнонаціональні процеси; міграції населення