Бухгалтерський облік. Загальна теорія - Дейнека, Людмила Панасівна; Кулинич, Мирослава Богданівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Віртуальний простір та електронна бібліографія значно розширює можливості бібліотеки з інформування користувачів за різними галузями знань. Завдяки глобальній мережі кожен бажаючий може отримати необхідну бібліографічну інформацію з будь-якого куточка світу, лише відвідавши сайти бібліотек. Рекомендовано електронну бібліографічну інформацію до навчальної дисципліни "Бухгалтерський облік. Загальна теорія", яка вивчається у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки (Факультет економіки та управління) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів. Бібліографічний опис електронних ресурсів оформлено згідно з чинними стандартами.
Keywords: бібліографічні видання; бухгалтерський баланс; облік основних засобів; облік виробничих запасів; 657(01)