Фінансовий облік І : програма нормативної навчальної дисципліни - Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна; Fatenok-Tkachuk, Alla Oleksandrivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Дисципліна «Фінансовий облік І» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін за освітнім ступенем «Бакалавр». Предметом вивчення навчальної дисципліни є: об'єкти та методи організації облікового, контрольного та аналітичного процесів, праця людей, зайнятих на цих процесах та їх забезпечення для нормального функціонування суб’єкта господарювання.
Програма навчально дисципліни "Фінансовий облік І" підготовки бакалавра галузі знань 07 "Управління та адміністрування", спеціальності 071 – "Облік та оподаткування", за освітньою программою "Облік і аудит"
Keywords: Фінансовий облік І; Активи