Тренінг особистісного росту - Хлівна, Олександра Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчальна дисципліна «Тренінг особистісного росту» є однією з форм практичного застосування професійних знань сучасного психолога і передбачає формування у здобувачів освіти розуміння значимості психологічного тренінгу як інструменту в розв’язанні практичних та теоретичних проблем психологічної практики; озброєння студентів знаннями теоретикометодологічних підходів до проведення та розробки конкретної програми тренінгів особистісного росту; вивчення особливостей, функцій та специфіки використання різноманітних психологічних технік та вправ, спрямованих на особистісне самопізнання та особистісний розвиток; сприяння розвиткові професійно-значимих якостей майбутнього психолога, творчого ставлення до професійної справи.
Keywords: психологія особистості; психологічний тренінг; психологія тренерської майстерності; психологічне консультування; психокорекція