Інвестиційний менеджмент : програма нормативної навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом вивчення нормативної навчальної дисципліни "Інвестиційний менеджмент" є система принципів та методів розробки та реалізації управлінських рішень, пов'язаних із здійсненням різних аспектів інвестиційної діяльності. Дисципліна «Інвестиційний менеджмент» пов'язана з дисциплінами техніко-технологічного напряму, оскільки передбачає знання студентами сучасної техніки і технологій; з дисциплінами організаційно-управлінського профілю, оскільки техніко-економічне обґрунтування будь-якого рішення передбачає проектування організаційної і управлінської структури, розв'язання проблем управління інвестиційним проектом; з дисциплінами "Фінанси", "Фінансовий менеджмент", "Бухгалтерський облік", "Економічний аналіз" в плані, що стосується оцінки фінансової спроможності інвестиційного рішення.
Програма навчальної дисципліни "Інвестиційний менеджмент" для студентів галузей знань 0306 "Менеджмент та адміністрування", 1801 "Специфічні категорії", 0305 "Економіка та підприємництво" спеціальностей 8.03060104 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності", 8.18010012 "Управління інноваційною діяльністю", 8.03050803 "Оподаткування підприємств".
Keywords: інвестиції; менеджмент; інвестиційний менеджмент; investments; management; investment management