Моделювання зовнішньоекономічної діяльності України: монографія - Павліха, Наталія Володимирівна; Тоцька, Олеся Леонтіївна; Pavlikha, Nataliia V.; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У монографії на підставі фактичних даних про експорт-імпорт товарів і послуг України та, зокрема, Волинської області з 26 країнами світу за 2007–2016 рр. побудовано прогностичні моделі й отримано прогнозні дані на 2017–2019 рр.
Modeling of foreign economic activity of Ukraine: monograph
Видання розраховане на наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, спеціалістів державних і регіональних органів управління, місцевого самоврядування та підприємницьких структур, а також широке коло читачів, які цікавляться проблемами зовнішньоекономічної діяльності України.
Keywords: моделювання; зовнішньоекономічна діяльність; Україна; modeling; foreign economic activity; Ukraine