Психологія маркетингу, реклами та ПР - Мітлош, Антоніна Василівна (Східноєвропейський національний університету імені Лесі Українки, 2020)
Вивчення навчальної дисципліни зосереджене на сутності основних принципів, етичних засад паблік рілейшнз (ПР) як сфери професійної діяльності, організаційно-психологічних умов їх ефективності. Також курсом передбачено вивчення психологічних особливостей маркетингу й реклами, а також застосування ПР у різних професійних сферах, у тому числі державному управлінні і місцевому самоврядуванні, а також основні прийоми псевдотехнологій ПР і можливості протидії їм. Програма розроблена відповідно до Державного стандарту. Тематичним планом враховано сучасні тенденції розвитку психологічної науки та практики. Програма розроблена за навчальним планом 2019 року.
Keywords: маркетинг; реклама; психологія ПР