Застосування оцінок відхилень цільових функцій задачі про покриття для стратегій її розв’язання - Баранова, Наталія Василівна; Baranova, Nataliya Vasilivna (My University, 2011)
В роботі для обчислення оцінок відхилень цільових функцій задачі про покриття пропонується алгоритмічний підхід. Отримані оцінки можуть бути використані для песимістичної і оптимістичної стратегій розв’язання цієї задачі.
Баранова Наталія Василівна - старший викладач кафедри прикладної математики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: задача про покриття; дискретне програмування; problem of coverage; discrete programming