Сім’я як фактор формування соціальної компетентності підлітків - Сушик, Наталія Степанівна; Sushyk, Nataliia S.; Сушик, О. Г.; Sushyk, O. G. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті визначено сутність, функції, виховний потенціал, особливості сім’ї як фактора формування соціальної компетентності підлітків. In the article certain essence, functions, educator potential, feature of family as factor of forming of social competence of teenagers.
Family as a factor of forming of social competence of teenagers.
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки педагогічного інституту Волинського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: соціальна компетентність; сім’я; функції сім’ї; класифікація сім’ї; благополучна сім’я; неблагополучна сім’я; social competence; family; functions of family; classification of family; happy family; unhappy family