Варіації родової приналежності іменників у західнополіських фольклорних текстах - Грицевич, Юрій Васильович (My University, 2016)
У статті на матеріалі фольклорних текстів прокоментовано відмінну від літературної мови реалізацію категорії роду в західнополіських говірках.
Keywords: категорія роду; іменник; фольклорний текст; Західне Полісся; родова варіація іменника; говірки