Соціальний менеджмент : методичні вказівки до практичних занять - Рейкін, Віталій Самсонович (My University, 2023)
Методичні вказівки до практичних занять складено відповідно до силабуса освітнього компонента «Соціальний менеджмент». Навчально-методичне видання містить мету, завдання, структуру освітнього компонента, завдання до практичних занять, список літературних джерел. Рекомендовано здобувачам денної та заочної форм навчання 3 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент».
Keywords: Менеджмент; соціальний менеджмент; 005.3