Особливості формування та управління інноваційною стратегією змін та розвитку підприємства у період війни - Левицький, Віктор Володимирович (Національний університет «Львівська політехніка», 2024)
Досліджено основні умови-проблеми розвитку сучасних підприємств, що гальмують управління їх стратегічним інноваційним розвитком та змінами в умовах війни
Keywords: управління; підприємство; інноваційна стратегія змін та розвитку