Економіка підприємства : методичні рекомендації до виконання курсової роботи - Ліпич, Любов Григорівна; Lipych, L. H.; Сак, Тетяна Василівна; Sak, T. V.; Мохнюк, Анна Миколаївна; Mokhniuk, A. M.; Громко, Лілія Сергіївна; Hromko, L. S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Анотація: методична розробка містить рекомендації щодо вибору теми, завдання, основні вимоги до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємства», її структури та технічного оформлення, порядку захисту курсової роботи, рекомендовану літературу. Методичні вказівки призначені для організації написання та захисту курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємства». Рекомендовано студентам 2 курсу напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» денної та заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр»
Keywords: економіка підприємства; business economics