Програма атестаційного іспиту - Кульчицька, Анна Валеріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Програма розроблена відповідно до: Законів України «Про освіту», «Про вищу освіту» (Стаття 6); стандартів вищої освіти зі спеціальності 053 Психологія; з урахуванням «Положення про організацію навчального процесу у Волинському національному університеті імені Лесі Українки», «Положення про поточне та підсумкове оцінювання знань студентів Волинського національного університету імені Лесі Українки»; «Положення про екзаменаційну комісію щодо атестації осіб, які здобувають перший (бакалаврський) та другий (магістерський) рівні освіти». Програма атестаційного іспиту для освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 053 Психологія на факультеті психології Волинського національного університету імені Лесі Українки (далі –Університет) розроблена з метою проведення процедури атестації здобувачів освітнього ступеня «магістр» згідно сучасних вимог.
Keywords: ОС магістр; атестація; атестаційний іспит; екзаменаційний білет; екзаменаційна комісія; процедура складання атестаційного іспиту