Методи та технології створення цифрових агрохімічних паспортів сільськогосподарських угідь - Плескун, Ангеліна Яківна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У даному дослідженні обґрунтовано методологічні засади проведення агрохімічної паспортизації земель сільськогосподарського призначення та їх практичної реалізації шляхом розробки цифрових агрохімічних паспортів на основі сучасних методів і технологій.
Keywords: цифровий агрохімічний паспорт; земельна ділянка; землекористування; земельний покрив