Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням: силабус нормативного освітнього компонента - Ясінська, Оксана Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Силабус нормативного освітнього компонента «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» підготовки бакалавра, галузі знань 01 – Освіта/ Педагогіка, спеціальності – 103 Науки про Землю, форма навчання – денна
Keywords: іноземна (англійська) мова; освітній компонент; гідрологія