Лабораторний практикум з електроніки - Новосад, Олексій Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У навчальному видані «Лабораторний практикум з електроніки : навчальний посібник» поданий теоретичний матеріал для підготовки до лабораторних робіт з освітньої компоненти «Електроніка» для здобувачів освіти спеціальності Е6 Прикладна фізика та наноматеріали. Рекомендовано для здобувачів освіти інженерно-технічних та природничих спеціальностей, які виконують лабораторні роботи з електроніки.
Keywords: електроніка; лабораторні роботи; елементна бала електроніки; діоди; транзистори; тиристори; сигнали; мікросхеми; 621.382