Фізична терапія при опіковій хворобі - Луців-Шумська, Наталія; Грицай, Оксана (My University, 2021)
Розроблена комплексна программа фізичної терапії сприяла поліпшенню показників фізичного стану, поліпшенню психосоматичного стану пацієнтів що перенесли опікові травми. Запропонована програма може бути використана в лікувально-профілактичних установах для реабілітації осіб з опіковими травмами; отримані дані можуть бути корисні при складанні програм фізичної терапії для відновного лікування пацієнтів опіковою хворобою.