Подорожі до джерел живої думки, як актуальна педагогічна ідея - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (My University, 2009)
У публікації наведено коротку характеристику організаційної структури та виховної діяльності Національної скаутської організації України "Пласт". Обґрунтовано позитиви виховання дітей та підлітків у Пласті.
Trips to the sources of living thought, how an actual pedagogical idea
Роботу виконано на кафедрі теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти ВНУ імені Лесі Українки
Keywords: громадська організація; скаутинг; scouting; public organization