Відновлення підприємництва у воєнний та повоєнний періоди. - Волинець, Тетяна (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Повномасштабне вторгнення країни-агресора спричинило величезні проблеми та безповоротні зміни. Але ми сильна нація, тому необхідно підіймати економіку держави вже зараз, а не тільки після нашої перемоги. Зараз вкрай важливо як ніколи бути обʼєднаними та відданими своїй державі. Необхідно розуміти, що підприємництво є важливою складовою економіки. Саме завдяки бізнесу держава отримує податки задля забезпечення функціонування усіх необхідних процесів, зокрема забезпечення ЗСУ. Однак, за умов війни платоспроможність споживачів різко знизилась, відтак необхідно знаходити альтернативи для досягнення поставлених цілей.
Restoration of entrepreneurship in the war and post-war periods.
Keywords: Відновлення підприємництва; можливості для бізнесу; війна в Україні; 338.2:330.34:339.9](06)