Методологія та організація наукових досліджень - Сухомлін, Катерина Борисівна; Зінченко, Олександр Павлович; Мотузюк, Олександр Петрович; Зінченко, Mарія Oлександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 12 практичних робіт із курсу «Методологія та організація наукових досліджень», передбачених навчальним планом ОКР «магістр» спеціальностей Е1 Біологія та біохімія, А4 Середня освіта, предметна спеціальність А4.05 Середня освіта (Біологія та здоров'я людини) за освітньо-професійними програмами Біологія, Лабораторна діагностика, Середня освіта. Біологія та здоров'я людини. У роботах висвітлюються теоретичні основи методики, технології та організації науково-дослідницької діяльності, тобто теоретичного та практичного підґрунтя для ефективного проведення наукових досліджень магістрантами. До кожної лабораторної роботи наведені тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи, список літератури. Видання доповнене і перероблене.
Keywords: методологія наукових досліджень; організація наукових досліджень; 001.89(075.8)