Інноваційне підприємництво та управління проєктами - Сак, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації до самостійної роботи покликані допомогти здобувачам освіти опрацювати ключові теоретичні положення освітнього компоненту, а також закріпити їх шляхом виконання індивідуального завдання. Структура видання містить: завдання для самостійного опрацювання тем курсу; тестові завдання для самоконтролю; методичні рекомендації до виконання індивідуального завдання; перелік рекомендованої літератури та сучасних інтернет-ресурсів. Рекомендовано здобувачам освіти другого (магістерського) рівня спеціальності Маркетинг освітньої програми «Маркетинг та міжнародна логістика», спеціальності Менеджмент освітньої програми «Менеджмент організацій», спеціальності Торгівля освітньої програми «Підприємництво, торгівля та організація бізнесу».
Keywords: Інноваційне підприємництво; управління проєктами; інновації; стартапи; 651.928