Діагностичне мислення психолога та його формування у системі професійної підготовки - Бушуєва, Т. В.; Bushuyeva, T. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто проблему сутності, специфіки, характеристик діагностичного мислення психолога. Визначено психолого-педагогічні умови та способи формування діагностичного мислення студентів-психологів у системі фахової підготовки. The problem of essence, specifics, descriptions of the diagnostic thinking of psychologist is examined in the article. Psychological and pedagogical terms and ways of forming of the diagnostic thinking of students-psychologists are determined in the system of professional preparation.
The Diagnostic Thinking of Psychologist and it’s Forming in the System of Professional Preparation
Keywords: діагностичне мислення психолога; характеристики діагностичного мислення; формування; diagnostic thinking of psychologist; description of the diagnostic thinking; forming