Музичні вогні фестивалю «Стравінський та Україна» - Коменда, Ольга (My University, 2006)
З 16 до 18 червня три дні поспіль Луцьк, Рівне, Замость та Устилуг один за одним запалювали музичні вогні на честь Ігоря Стравінського. У святкуваннях, організованих Волинською обласною філармонією, Спілкою композиторів м. Кракова, Генеральним консульством РП у м. Луцьку, за підтримки управління культури і туризму облдержадміністрації, Міністерства культури і туризму України, найактивнішу участь узяли польські музиканти - голова спілки композиторів Кракова Єжи Станкєвіч (співдиректор фестивалю), композитор Рішард Клісовські, органіст Кшиштоф Лятала, інструментальне тріо "BLUette" та також фортепіанний дует із Дрогобича, симфонічний оркестр Хмельницької філармонії та добре відома лучанам скрипалька Анна Савицька.
Keywords: фестиваль; Стравінський Ігор