Стратегії управління і діяльності в культур: програма нормативної навчальної дисципліни - Шостак, Віктор Михайлович; Shostak, Viktor M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
Мета навчальної дисципліни - ознайомлення студентів з основними етапами і формами регулювання культурного розвитку людства та регіональними особливостями цього процесу. Пріоритетом вивчення є еволюція української управлінської моделі в контексті власного досвіду і досягнень розвинутих країн у цій сфері.Серед основних завдань - вивчення головних моделей управління культурою і їх практичного втілення, здатність визначати зв'язки між елементами культурної політики різних народів світу, осмислювати навколишній світ на основі грунтовних знань механізмів визначення стратегічних напрямків соціо-духовного розвитку людини — держави — цивілізації — світу.
Програма навчальної дисципліни «Стратегії управління і діяльності в культурі» підготовки магістра, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 034 Культурологія, за освітньою програмою Культурологія
Keywords: Менеджмент; Управління; Культура; Сфера культури