Словотвірні категорії в граматичній системі української мови - Костусяк, Наталія Миколаївна (Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова, 2012)
У статті комплексно досліджено словотвірні категорії, визначено їхнє місце в граматичній структурі української мови, описано систему класифікаційних ознак, що лежать в основі виокремлення аналізованих мовних явищ, подано дефініцію поняття „словотвірна категорія”.
Keywords: граматика; граматичні категорії; словотвірні категорії; грамема