Колмогоровські поперечники класів типу Нікольського-Бєсова періодичних функцій багатьох змінних - Федуник-Яремчук, Оксана Володимирівна (Інститут прикладних проблем механіки і математики імені Я.С.Підстригача НАН України, 2024)
Одержано точні за порядком оцінки колмогоровських поперечників класів періодичних функцій багатьох змінних типу Нікольського-Бєсова у просторі Bq,1
Keywords: Колмогоровський поперечник; клас типу Нікольського-Бєсова; умови Барі-Стєчкіна; 517.5