Щоденник звітної документації з проходження виробничої діагностично-консультаційної практики для здобувачів освіти освітнього ступеня "магістр" спеціальності 053 "Психологія" ОПП "Клінічна психологія" - Федотова, Тетяна Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Щоденник звітної документації з проходження виробничої діагностично-консультаційної практики розроблений для студентів ОС «магістр» спеціальності 053 «Психологія» ОПП «Клінічна психологія» денної форми навчання. Щоденник передбачає заповнення здобувачами календарного плану проходження практики; містить зміст, завдання та основні етапи і конкретні маркери успішності проходження кожного окремого етапу практики; детально розроблені критерії рейтингового оцінювання знань магістрів представниками бази практики та комісією під час захисту матеріалів практики здобувачами освіти. Рекомендовано здобувачам освіти ОПП «Клінічна психологія» денної форми навчання.
Keywords: клінічний психолог; діагностично-консультаційна практика; етичний кодекс психолога; щоденник; звіт; 159