Розвиток індивідуального сектору в процесі реалізації аграрної реформи на Волині (1991–2010 рр.) - Шабала, Ярослав; Shabala, Yaroslav (My University, 2015)
У статті проаналізовано еволюцію індивідуального сектору аграрного комплексу Волинської області в процесі аграрної реформи. На основі зіставлення статистичних даних схарактеризовано основні показники його розвитку, визначено роль і місце у виробництві аграрної продукції.The article considers the evolution of the individual farming sector in the agrarian complex of Volyn region in the course of agrarian reforms realization. In the focus of attention are the main factors and data of its development. Their descriptions has been done on the basis of the comparative analysis. The article lays emphasis on the role and importance of the individual farming in agrarian production increase.
Development of the Individual Farming in the Process of Agrarian Reform Realization in Volyn (1991–2010)
Keywords: аграрна реформа; господарства населення; земельний пай; індивідуальне господарство; продукція рослинництва; продукція тваринництва; agrarian reform; land share; residents’; farms; individual farming; plant-growing products; cattle-farming products