Технології збереження культурної спадщини в Україні та світі - Гаврилюк, Світлана Віталіївна; Надольська, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2026)
У методичному виданні представлено навчально-методичний комплекс з освітнього компонента «Технології збереження культурної спадщини в Україні та світі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня підготовки спеціальності В 12 «Культурологія та музеєзнавство» освітньо-професійної програми «Музеєзнавство, пам’яткознавство». Подано силабус, який дасть змогу попередньо ознайомитися із структурою освітнього компонента, темами, які виноситимуться на лекції, семінарські заняття, а також даватимуться викладачем на самостійне опрацювання, теми і плани практичних (семінарських) занять і поради до їх підготовки, тести для перевірки знань з освітнього компонента, словник термінів.
Keywords: методичні рекомендації; культурна спадщина; Україна; пам’яткознавство; 930.85(072)