Поведінка споживача - Букало, Надія Артемівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Видання містить методичні вказівки до практичних робіт та самостійної роботи для здобувачів освіти з освітнього компоненту Поведінка споживачів, перелік тем та питань для самостійного опрацювання, питання для підсумкового контролю та рекомендовану літературу. . Охоплює два змістові модулі: «Поведінка споживачів в умовах економічного розвитку», «Процес прийняття рішень та поведінкова реакція покупців».
Рекомендовано студентам 3 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 075 «Маркетинг» денної та заочної форм навчання, освітнього рівня «бакалавр».
Keywords: поведінка споживача; поведінка споживача; споживач; споживач; маркетинг; маркетинг; споживацька поведінка; споживацька поведінка; 336.1(075.8)