Твірні ідемпотенти деяких напівгруп - Жуковська, Тетяна Григорівна; Zhukovska, Tetiana H. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Твірні ідемпотенти деяких напівгруп були розглянуті в доповіді. Generators idempotents of the some semigroups are considered on the report.
Generators idempotents of the some semigroups
Жуковська Тетяна Григорівна - старший викладач кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: напівгрупи; semigroups; ідемпотенти; idempotents