Тривалість й часові рамки зимового сезону у Волинській області на початку ХХІ сторіччя - Павловська, Тетяна Сергіївна; Мельничук, М. А.; Ступницька, М. М. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено тривалість та хронологічні межі метеорологічних зим у Волинській області на метеостанціях Світязь, Володимир-Волинський, Любешів, Маневичі, Ковель, Луцьк упродовж останніх 19 років, з’ясовано тенденції змін тривалості зимового сезону за багаторічний період.
Keywords: метеорологічна пора року; Волинська область; зимовий сезон; метеорологічна зима; клімат; глобальні зміни клімату; 551.5"324"(477.82)