Організація професійно-прикладної фізичної підготовки у вищих навчальних закладах - Клеха, І.; Латчук, В.; Базюк, В.; Klekha, I.; Latchuk, V.; Baziuk, V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Анотації У статті проаналізовано організацію професійно-прикладної фізичної підготовки у вищих навчальних закладах. In the article it is analized the organization of professional and applied physical training at the higher educational institutions
Organization of Professional and Applied Physical Training at the Higher Educational Institutions
Keywords: професійно-прикладна фізична підготовка; студенти; фізичне виховання; professional and applied physical training; students; physical education