Літературно-театральні кореляції у творчості Петра Карманського (інтертекстуальний вимір) - Бортник, Світлана; Bortnik, Svitlana (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
В аспекті міжтекстової взаємодії проаналізовано явище інтермедіальності. До уваги взято взаємозв’язки літературної творчості П. Карманського з мисте- цтвом театру. The phenomenon of intermediality is examined in the aspect of intertext cooperation. Into account intercommunications of literary creation of P. Karmanskiy undertake with the art of theater.
Literary-Theatrical Correlations are in Creation of Peter Karmanskiy (Intertekstual Measuring)
Keywords: інтертекстуальність; інтермедіальність; театральність; П. Карманський