Імунологія - Поручинська, Тетяна Федорівна (My University, 2021)
Видання містить методичні рекомендації до практичних робіт з курсу "Імунологія" для студентів біологічного факультету денної та заочної форм навчання. Може бути корисним викладачам, студентам-біологам та всім, хто цікавиться імунологією.
Keywords: імунодіагностика; імунотерапія; імунопрофілактика; імуноморфологія; імунохімія