Сучасний бальний танець - Кашевський, Олександр Васильович; Kashevskyi, O. V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
У посібнику розглядається основний спектр питань, що виникають у процесі навчання студентів хореографічних відділень навчальних закладів і в роботі танцювальних колективів. Головна увага присвячена вивченню танців з європейської та латиноамериканської програм, обов’язкових для виконання на конкурсних змаганнях. Видання адресується викладачам бальної хореографії, студентам спеціальності “Хореографія” вищих навчальних закладів, керівникам танцювальних колективів, усім, хто цікавиться сучасним бальним танцем.
Keywords: Європейська програма бальних танців; Латиноамериканська програма бальних танців; Правила IDSF по костюмах