Переддипломна практика з написанням кваліфікаційної роботи - Межов, Олександр Григорович (My University, 2024)
Видання містить матеріали, необхідні для проходження виробничої (переддипломної) практики магістрантами: мету, завдання, очікувані результати, етапи, зміст, види й форми індивідуальних завдань, політику й систему оцінювання, методичні вказівки, критерії оцінювання різних видів науково-дослідницької роботи, рекомендовану основну та додаткову літературу, інтернет-ресурси. Навчально-методичне видання слугуватиме в організації самостійної та індивідуальної роботи під час переддипломної практики магістрів спеціальності 035 Філологія, освітньо-професійної програми Українська мова та література. Світова література.
Keywords: переддипломна практика; кваліфікаційна робота; академічна доброчесність; етапи практики; критерії оцінювання; індивідуальні завдання; 811.161.2:378(072)