Історія вивчення флори Волинської області протягом ХІХ – на початку ХХ століть - Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Лариса Олександрівна; Кузярін, Олександр Тимофійович; Войтюк, Василь Петрович; Матейчик, Василь Іванович; Kuzmishyna, Iryna I.; Kotsun, Larysa O.; Kuziarin, Oleksandr T.; Voitiuk, Vasyl P.; Mateichyk, Vasyl I. (Державне агентство лісових ресурсів України, 2014)
Окреслений стан історії вивчення флори Волинської області протягом 100 років засвідчив про наявність лише фрагментарних флористичних відомостей, які не дають повного уявлення про її видовий склад та історію розвитку
Keywords: флора; Волинська область; ботанічні дослідження