Комп’ютерна графіка : програма вибіркової навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович; Лесик, Олександр Володимирович; Lelyk, Yaroslav R.; Lesyk, Oleksandr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Запропонована програма має на меті забезпечити випускника факультету мистецтв професійними вміннями та навичками роботи з комп’ютерними програмами AutoCAD та ArchiCAD , при роботі над створенням растрових зображень, дизайн проектів будинків та жилих приміщень, обробки фотографій.The proposed program aims to provide a graduate of the Faculty of Arts with professional skills and experience in working with computer programs AutoCAD and ArchiCAD, when working on the creation of bitmaps, design of projects of homes and living spaces, photo processing
Програма навчальної дисципліни «Комп’ютерна графіка» підготовки бакалаврів, галузі знань 02 – культура і мистецтво, спеціальності 023 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, за освітньою програмою 023.00.01 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.
Keywords: комп'ютерна графіка; computer graphics; програма навчальної дисципліна; program educational discipline