Він мав спражній дар бути Людиною. Світлий спомин про колегу Геннадія Васильовича Бондаренка - Кучерепа, Микола Михайлович (My University, 2023)
До Геннадія Васильовича Бондаренка мав надзвичайну величезну повагу, захоплювався його інтелігентністю, порядністю, високою культурою як зовнішньою, так і внутрішньою, готовністю прийти на допомогу, умінням співчувати і співпереживати, делікатністю у поводженні. Упродовж понад 40-річного мого знайомстваз професором Геннадієм Бондаренком можу стверджувати, що завдяки наполегливій, творчій праці, компетентності, високому професіоналізму, відповідальному ставленню до роботи він здобув шану та повагу серед колег, науковців як в Україні, так і за її межами.
Keywords: професор; особистість; педагогічна діяльність; краєзнавець