Фінансовий облік І, ІІ : навчальний посібник - Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна; Fatenok-Tkachuk, Alla Oleksandrivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У навчальному посібнику розглянуту особливості процесу фінансового обліку активів, пасивів та зобов’язань суб’єктів господарювання з врахуванням усіх змін облікового та податкового законодавства. Особлива увага зосереджена на набуття та удосконалення практичних навичок. Видання рекомендовано студентам економічних спеціальностей бакалаврату та магістрату, слухачів шкіл бізнесу, викладачів, підприємців та читачів, яких цікавлять проблеми облікового забезпечення функціонування вітчизняних підприємств у ринкових умовах господарювання.
Keywords: необоротні активи; оборотні активи; основні засоби; нематеріальні активи; інвестиції; дебіторська заборгованість; грошові кошти; власний капітал; кредиторська заборгованість; зобов'язання; доходи; витрати; фінансова звітність