Етапи розвитку соціальної відповідальності бізнесу - Полінкевич, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено етапи розвитку соціальної відповідальності бізнесу
Keywords: економічне зростання; соціальна відповідальність