Роль словесної образності у формуванні музичного мислення - Лагодюк, Валерія (ВНУ імені Лесі Українки, 2021)
Поняття «музичне мислення» широко застосовується в сучасній музичній педагогіці. За допомогою цього терміна фахівці вказують на зв’язок музичних переживань з іншими музичними процесами, які мають місце у кожний певний момент музичної творчості: створення музичних творів, їх виконання та сприйняття.
Keywords: музичне мислення; словесна образність