Образ майбутнього в поглядах сучасної української молоді - Філіппова, Інесса Юріївна; Filippova, Inessa Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
В статті представлено результати наукових досліджень різноманітних проблем, які характеризують розвиток молодої людини в сучасному соціокультурному середовищі. Виявлені й осмислені новітні тенденції, що народжуються в процесі української трансформації та розбудови демократичного суспільства, дана характеристика появу досліджень інтегративних якостей особистості і її базових ціннісних орієнтацій.
Future image in the views of modern Ukrainian youth
Матеріали монографії грунтуються на соціально-психологічних дослідженнях, проведених у Волинській області з вересня 2015 р. по січень 2016 р. в межах реалізації Міжнародного проекту «Запобігання нетолерантності, ксенофобії та формування діалогічної поведінки молоді в прикордонних регіонах України та Польщі» за підтримки Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку та Волинської обласної громадської організації ОМЕП.
Keywords: образ в психології; образ майбутнього; життєві цілі; ставлення до майбутнього