Принцип демократизму як вираз сутності кримінально-виконавчого процесу - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (КРП «Издательство «Крымучпедгиз», 2009)
Статтю присвячено визначенню ролі конституційного принципу демократизму у розвитку і зміцнені демократичної сутності Української держави
Keywords: принцип демократизму; кримінально-виконавча політика