Українська мова (за професійним спрямуванням) - Масицька, Тетяна Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У навчально-методичних рекомендаціях представлено структуру курсу «Українська мова за професійним спрямуванням», запропоновано зміст практичних занять, завдання для самостійної роботи, схему оцінювання знань здобувачів вищої освіти та список рекомендованої літератури. Для здобувачів вищої освіти І курсу факультету міжнародних відносин спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», освітньо-професійна програма «Міжнародні відносини», освітньо-професійна програма «Міжнародна інформація та суспільні комунікації», освітньо-професійна програма «Регіональна безпека»; спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини», освітньо-професійна програма «Міжнародний бізнес».
Keywords: українська мова за професійним спрямуванням; спеціальність "Міжнародні відносини"; навчальний процес; 811.161.2(072)