Ожиріння: профілактика, лікування, фізична терапія - Андрійчук, Ольга Ярославівна; Сметаніна, Катерина Іванівна; Грейда, Наталія Богданівна; Сергеєв, В'ячеслав Михайлович; Сітовський, Андрій Миколайович; Цюпак, Тетяна Євгеніївна (My University, 2022)
У навчально-методичному посібнику висвітлені базисні терміни та викладені основні методики та напрями профілактики, діагностики, фармакотерапії та фізичної реабілітації хворих з ожирінням. Запропонована програма фізичної терапії, в основі якої лежить спеціально організована рухова активність, допоможе проводити профілактику та лікування ожиріння. Навчально-методичний посібник призначний для самостійної роботи студентів ЗВО, вузькопрофільних спеціалістів з терапії та реабілітації і практичних працівників фармації.
Keywords: фармація; охорона здоров я; профілактика; здоровий спосіб життя; лікарський засіб; реабілітація; 615.1(075.8)