Криптограми як ефективний засіб навчання математики у початкових класах - Остапйовська, Ірина Ігорівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
У статті обґрунтовано ефективність використання криптограм для навчання математики учнів початкових класів. Автором розроблено класифікацію криптограм та коротко описано методику їх застосування (із прикладами), сформульовано методичні поради.
Keywords: початкова школа; методика математики у початковій школі; криптограма