Художня лабораторія народного мистецтва (вокальна та інструментальна групи): методичні рекомендації для самостійної роботи студентів - Марач, Олександр М.; Marach, Oleksandr M.; Охманюк, Віталій Федорович; Okhmaniuk, Vitalii F. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна інформація яка пропонується читачеві може застосовуватися у курсах: художня лабораторія народного мистецтва, лабораторія творчого колективу, хорове диригування, диригування і робота з хором, методика і практикум вокально-хорової роботи, методика викладання хорових дисциплін. У навчальному виданні пропонуються навчальна інформація, за допомогою якої читач може ознайомитись з базовою методикою роботи з народним хором та ансамблем пісні і танцю, де яскраво висвітлюється хор, оркестр та хореографія. Навчальне видання адресується студентам і викладачам музично-педагогічних факультетів ВНЗ.
Keywords: Лабораторія; Laboratory; Народний спів; Folk singing